Радно вријеме: 10.00−17.00, радним данима

Булевар Станка Драгојевића бб

Подгорица, Црна Гора.

Званичници Амбасаде Србије и Општине Никшић посјетили Матицу српску – Друштво чланова у Црној Гори

У четвртак, 5. априла 2024. године, Матицу српску – Друштво чланова у Црној Гори посјетили су амбасадор Републике Србије у Црној Гори  господин Небојша Родић, конзул и први савјетник у Амбасади Републике Србије господин Немања Секицки, предсједник Општине Никшић господин Марко Ковачевић, шеф кабинета предсједника Општине Никшић господин Марко Перућица и савјетник за туризам, културу и вјерска питања предсједника Општине Никшић господин Миљан Мијушковић. Госте су дочекали проф. др Јелица Стојановић, предсједник Матице српске – Друштва чланова у Црној Гори, проф. др Драго Перовић, предсједник Извршног одбора Матице српске – Друштва чланова у Црној Гори, генерални секретар Матице српске – Друштва чланова у Црној Гори Блажо Паповић и запослени у Матици.

Предсједник Матице српске – Друштва чланова у Црној Гори проф. др Јелица Стојановић пожељела је добродошлицу у Црну Гору амбасадору Родићу и у разговору  га је упознала са радом Матице српске и плановима у вези отварања нових просторија у Никшићу. Амбасадор Родић истакао је задовољство новим амбијентом у коме ће своје активности спроводити Матица српска – Друштво чланова у Црној Гори и пожелио срећу у наставку рада.

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић најавио је наставак сарадње са Матицом српском – Друштвом чланова у Црној Гори и истакао задовољство што ће у Никшићу постојати један простор таквог формата са свим могућностима које нуди.